2145621 Posture Strap Support (Drejtues shpine)

L4,270

Ka stok

In Stock

SKU: 1283

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Drejtues shpine elastike, me tension te forte. Ndihmon ne rregullimin e postures dhe qendrimin drejte te shpines.