23918 Taylor Back Support (Suport shpine)

L24,050

Ka stok

In Stock

SKU: 1311

Pershkrimi i produktit

I lehte per tu veshur dhe peshon shume pak. Indikohet ne Lordosis, scoliosis, demtimet torako-lumbare dhe situata te ndryshme post operatore.