FERTILLA 30 TAB-PHARMACY

L1,350

S’ka stok

Out of stock

SKU: 11182

Pershkrimi i produktit

FERTILLA është produkt i përbërë nga vitamina dhe ekstrakte bimore i cili ndihmon në fertilitetin dhe reduktimin e simptomave nga Sindroma e Vezores Policistike (PCOS) tek femrat.

perdorimi

1 tabletë në ditë pas ushqimit.

permbajtja

Përmbajtja 1 tabletë përmban
Vitaminë C (L-ascorbic acid) 75 mg
Magnez (Magnesium citrate) 60 mg
Inositol 50 mg
Hekur (Ferrous fumarate II) 18 mg
Ekstrakt i frutave të thata të Chasteberry (Vitex Agnus Castus L.) 10 mg (40 mg) *
Zink (Zinc gluconate) 10 mg
Vitaminë B6 (Pyridoxine hydrochloride) 3 mg
Vitaminë B2 (riboflavin) 1.5 mg
Vitaminë B1 (Thiamine hydrochloride) 1.4 mg
Acid Folik (Pteroylmonoglutamic acid) 400 µg
Selen (Sodium selenate) 50 µg
Vitaminë D3 (cholecalciferol) 25 µg
Vitaminë B12 (cyanocobalamin) 5 µg