ULTRA CICLO-PAIN X 45 TABLETS-PHARMACY

Out of stock

SKU: 12049

Pershkrimi i produktit

ULTRA CICLO-PAIN është një grup vitaminash dhe përbërësish bimorë të cilësisë së lartë të rekomanduar tek gratë gjate periudhës së menstruacione. Lehteson dhimbjet e menstruacioneve dhe kujdeset për funksionin e vezoreve.

perdorimi

1 tabletë 3 herë në ditë.

perberesit

Përbërësit aktivë: 1 Tabletë përmban:
Magnez (Magnesium oxide) 50,25 mg (83,34 mg)
Ekstrakt i thatë i luleve të Kamomilit (Matricaria recutita) 25 mg (250 mg) *
Ekstrakti i farës së thatë të Qimnonit (Cuminum cyminum) 25 mg (250 mg) *
Ekstrakt i thatë i rrënjës Angelica Sinensis (Angelica Sinensis) 15 mg (60 mg) *
Ekstrakt i frutave të thata të Chasteberry (Vitex Agnus Castus) 15 mg (60 mg) *
Ekstrakt i thatë të bimës Black Haw (Viburnum Prunifolium) 12,5 mg (50 mg) *
Ekstrakti i trendafilit Guelder (Viburnum Opulus) 12,5 mg (50 mg) *
Vitamin B6 (Pyridoxine hydrochloride) 6 mg