Dairy Digest Complete Veg Capsules

L2,800

S’ka stok

Out of stock

SKU: 11237

Pershkrimi i produktit

Përzierje enzimash të formuluara për të ndihmuar në tretjen e produkteve të qumështit. Intoleranca ndaj këtyre produkteve vjen si pasojë e paaftësisë për të tretur sheqerin e qumështit të njohur ndryshe si laktoza. Përvec kësaj, intoleranca është gjithashtu e lidhur me vështirsinë për të tretur proteinat dhe yndyrnat e këtyre produkte. Ky suplement përmban laktazë për tretjen e laktozës, proteazë dhe lipazë për tretjen e proteinave dhe yndyrnave të qumështit.

perdorimi

1 kapsulë para një vakti i cili përmban produkte qumështi. 1 kapsulë ndihmon në tretjen e produkteve të barazvlefshme me një gotë qumështi.

paketimi

90 kapsula

permbajtja

Përmbajtja Sasia për dozim: Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Përzierje nga enzima: 65 mg Përzierje nga enzima: 65 mg *
Proteazë (nga Aspergillus oryzae dhe Aspergillus niger) 25,000 HUT *
Laktazë (nga Aspergillus oryzae) 1,000 ALU *
Lipazë (nga Rhizopus oryzae) 600 FIP *

perberes te tjere

Mikrokristalinë celulozë, hipromelozë (kapsulë celuloze)) dhe dioksid silikoni.