LE DIECI ERBE MICROCLISMI x 6

L1,200

Ka stok

In Stock

SKU: 13761

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Laksativ Natyral i bazuar në ekstrakte bimore duke përfshirë Aloe, Althea, Propolis dhe Rrush të Bardhë indikohet në rast konstipacioni duke zbutur dhe nxitur defekimin.

Falë polisaharideve të tyre, mallow dhe marshmallow aloe kanë një funksion qetësues, hidratues, zbutës, me një efekt lubrifikues që redukton fërkimin dhe si pasojë acarimin për shkak të kalimit të feçeve.

Propolisi gjithashtu ka një veprim mbrojtës në mukozën e zorrës së trashë.

 

permban

Leng i deionizuar i rrushit, Sorbitol, Ekstrakt i lëngut të Mallow, Xhel Aloe Barbadensis, Ekstrakt i lëngut të Marshmallow, Ekstrakt hidroglicerik Propolis.

perdorimi

Futni një dozë prej 10 g në rektum. Rekomandohet përdorimi i një doze për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç. Në rast të kapsllëkut kokëfortë, mund të aplikohen dy doza njëkohësisht.

paketimi

6 Mikroklizma.