DIGEST ULTIMATE 60 vcaps

L4,110

Ka stok

In Stock

SKU: 13704

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Formula e enzimës me spektër të plotë Digest Ultimate™ ndihmon në optimizimin e përthithjes së lëndëve ushqyese duke ndihmuar në zbërthimin e proteina, karbohidrate dhe yndyra, si dhe fibra të patretshme që gjenden në ushqime.
I përshtatshëm për vegjetarianët.

Permbajtja: Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore:
Amylase 23,000 DU *
Proteaza 4.5 82.500 HOTE *
Proteaza 6.0 2500 HOTE *
Proteaza e qëndrueshme në acid 3.0 r) 20 SAPU *
Lipaza 3500 FIP *
Celulaza 3200 CU *
Hemicelulaza 1000 HCU *
Alfa-galaktozidaza 300 GalU *
Acid Maltazë 7.5 MaltU *
Bromelain 300,000 FCC PU *
Laktaza 1000 ALU *
Pekinaza 15 endo-PGU *
Peptidaza 2500 HOTE *
Glukoamilaza 30 AGU *
Beta-Glukanaza 30 BGU *
Invertase 800 SU *
Fitaza 8 FTU *
Ksilanaza 650 XU *
Proteaza bakteriale neutrale 3000 PC *

perdorimi

Merrni 1 kapsulë me çdo vakt.

PAKETIMI

60 Kapsula