Beautiful eyes cream

L2,600

Ka stok

In Stock

SKU: 1392

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Krem për zonën sensitive rreth syve.

Efektet dhe karakteristikat:

 • Hidratim afatgjatë i lëkurës (efekt afatgjatë që zgjat 72 orë)
 • Forcimi i funksionit barrier të lëkurës
 • Redukton humbjen transepidermale të ujit
 • Anti-oksidues
 • Kundër ënjtjes dhe hijeve rreth syve
 • Zbut linjat dhe rrudhat
 • Pengon enzimat që marrin pjesë në procesin e plakjes së lëkurës
 • Zbut dhe ngre lëkurën
 • Redukton thellësinë dhe vëllimin e rrudhave
 • Parandalon stresin e shkaktuar nga IR
 • Shkëlqen menjëherë të gjithë zonën e syve

permban

 • Pigmete që bëjnë të mundur përhapjen e dritës, duke siguruar kështu menjeherë një reduktim të dukshëm të rrudhave rreth syve.
 • Matrixyl Synthe’6 (peptide të teknologjisë së lartë) të cilat ushtrojnë një efekt lifting.
 • Ekstrakte te bimës Leucogenes grandiceps (Edelweiss), e cila lufton plakjen e parakohshme dhe parandalon demtimin e lëkures nga agjentet e jashtëm.
 • Siguron mbrojtje nga rrezet UV dhe IR.

paketimi

15 ml