DEFENCE COLOR EYEBUKI BRUSH

L1,150

Ka stok

In Stock

SKU: 2807

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Furce per perhapjen e toneve te syve, lapsit te syrit dhe korrektorit ne menyre te njetrajtshme. Te gjithe furcat Bionike jane te pergatitura me fibra sintetike dhe me dore ne Itali, gjithashtu jane te testuara per te qene hipoalergjike.