DEFENCE COLOR INFINITY MASCARA

L2,200

Ka stok

In Stock

SKU: 12540

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Rimel i cili ju lejon të formësoni qerpikët dhe t’i bëni ato më të gjata në vetëm disa aplikime. Aplikuesi special i silikonit ju lejon të krehni qerpikët dhe t’i formesoni ato në mënyrë perfekte për një rezultat të përsosur.

perdorimi

Aplikoni rimelin duke levizur nga rrenja e qerpikeve deri te maja.

permban

Përzierje dyllësh (natyral dhe sintetik) e bëjnë teksturën elastike dhe të menaxhueshme.
Polimerë që japin formë qerpikëve dhe rrit gjatesine e tyre.
Galaktoarabinani: Agjent për formimin e filmit vegjetal që mbeshtjell qerpiket.

paketimi

11 ml