DEFENCE COVER STICK FOUNDATION

L2,860

Ka stok

In Stock

SKU: 11120

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Fondatine ne forme stick-u me SPF 30, me mbulim te larte, i lehte per tu aplikuar. I pershtatshem per lekurat sensitive dhe intolerante me probleme me diskolorimin.

E testuar per nikelin, kromin, kobaltin

Pa arome, pa konservues, pa gluten.

specifikime

Mbulon ne menyre perfekte njollat e lekures te lokalizuara si dhe ato te perhapura ne zona me te medha te lekures, ne fytyre dhe trup.

Bazohet ne nje formule te vecante qe i jep produktit nje teksture te lehte qe zgjat dhe e bene ate lehtesisht te aplikueshem ne lekure.

Rezistent ndaj ujit dhe djersitjes.

I disponueshem ne 5 ngjyra.

permban

Pigmente te mikronizuara.

Filtra UV: filtra mineral (oksid zinku) dhe organik.

perdorimi

  • Ne trup: Aplikoni produktin ne siperfaqen qe deshironi te mbuloni duke vizatuar disa vija. Me pas me ndihmen e me furce/sfungjeri beni shperndarjen e saj ne menyre te njetrajtshme ne lekure.
  • Ne fytyre: Aplikoni produktin ne forme vijash (2 ne balle, 2 ne secilen faqe dhe 1 vije ne mjeker). Me pas me ndihmen e me furce/sfungjeri beni shperndarjen e saj ne menyre te njetrajtshme ne lekure duke u nisur nga qendra ne drejtim te pjeses se jashtme te fytyre.