DEFENCE COLOR FOUNDATION BRUSH

L3,050

Ka stok

In Stock

SKU: 2806

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Furce per perhapjen e fondatines likuide, kremoze dhe kompakte duke i asaj dhene nje pamje natyrale.

Forma e vecante e rrumbullaket me nje kend lejon qe te aplikohet produkti lehtesisht edhe ne zona me veshtiresi per tu aplikuar si, konturet e fytyres, hunda dhe konturet e syve. Te gjithe furcat Bionike jane te pergatitura me fibra sintetike dhe me dore ne Itali, gjithashtu jane te testuara per te qene hipoalergjike.