CurcuBrain™ 400 mg Veg Capsules

L6,080

Ka stok

In Stock

SKU: 12494

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kurkumina është një antioksidant i fuqishëm që vepron kundër radikalëve të lira, stimulon sistemin imunitar dhe zvogëlon inflamacionin në trup.

-Kurkumin e optimizuar Longvida.

-Kapërcen barrierën gjaku-tru.

-Curcumin me biodisponibilitet superior

Agjencia Evropiane e Barnave (EMA) dhe Komiteti për Produktet Mjekësore Herbale (HMPC) kanë miratuar përdorimin e shafranit të Indisë si një ndihmës bimor të tretjes në rastet e dispepsisë, fryrjes dhe çrregullimeve biliare.

Përmban kurkum Longvida me bio-disponueshmëri të lartë , i cili përmban 65 herë më shumë përbërës aktivë të kurkuminës sesa kurkumina e thjeshtë.

Përthithet në zorrë dhe transportohet në pjesën tjetër të trupit.

Curcubrain rrit furnizimin me gjak të trurit dhe ndihmon funksionimin normal të sistemit nervor, duke përmiresuar funksionet e tij.

 

perdorimi

Merrni 1 kapsulë në ditë. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë pas hapjes.

paralajmerime

Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun nëse jeni shtatzënë/ushqen me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore (përfshirë mosfunksionimin e mëlçisë, fshikëzën e tëmthit ose probleme gastrointestinale). Mbajeni larg fëmijëve.

permban

Ekstrakt i kurkuminit të optimizuar Longvida® [nga rrënja Curcuma longa (shafran i Indisë)] (Rhizoma) (min 20% kurkuminoide)

Përbërës të tjerë: Celulozë (kapsulë), Miell orizi, Acid Stearik (burim vegjetal), Stearat Magnezi (burim bimor) dhe Silicë. Përmban soje.