AMARIN FORTE x 45 TB-PHARMACY

L1,000

Ka stok

In Stock

SKU: 11180

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Tableta praktike për fëmijë dhe të rritur të cilëve udhëtimi i sjell shqetësime të tilla si nause, dhimbje koke etj. Amarin kontrollon aktivitetin hormonal dhe ndihmon në mirëfunksionimin e sistemit nervor, i cili në mospërshtatje sjell ndjesi nausea, vertigo dhe dhimbje koke.

perdorimi

1 Tabletë në ditë.

permbajtja

Përmbajtja: Sasia per 1 tabletë:
Ekstrakti i rizomës së xhenxhefilit të thatë (Zingiber officinale) 100 mg (400 mg) *
Vitaminë B6 (Pyridoxine hydrochloride) 18 mg