Ankerplast AquaBloc Sterile Post-op Plaster

L300

Ka stok

In Stock

SKU: 0092

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ankerplast i holle, transparent, kunder ujit, i dizenjuar posacerisht per plage post-operatore dhe plage te tjera te medha. Mbron plagen nga infeksionet fale efektit antibakterial te klorhekzidines. I perbere nga nje poliuretane special transparent, i cili lejon lekuren te marre fryme lirisht. Mund te mbahet ne lekure per disa dite. Duke qene se eshte transparet, askush nuk ka per ta vene re pranine e tij. Pishinat, deti apo dushi nuk jane me nje problem pas operacionit.

 

PERSHKRIMI

Kodi Aquabloc adhesive post-operative plasters WITH ANTIBACTERIAL PAD Box Cmimi
0092 5 pcs - cm 5 x 7 5 plasters 250 L
0091 5 pcs - cm 10 x 8 5 plasters 450 L
0095 5 pcs - cm 15 x 10 5 plasters 690 L
0090 cm 25 x 10 25 plaster 5200 L