Bende Rrjete

L870

Ka stok

In Stock

SKU: 0167

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Menyra më praktike për të mbajtur fashon pa lëvizur dhe në vend. Bën të mundur fiksimin e cdo veshje të plages në cdo zonë te trupit, pavarësisht sa e veshtire është mbulimi i zonës.

 

Informacion shtesë

Color

BARDH,BLU,KUQE

Size

SMALL,MEDIUM,LARGE

KATEGORITE

Kodi Bende a rete tubular net stretched length: 3 m Box Cmimi
0167 per kerthizen e bebeve 1 pc 850 L
0158 per gishtin 1 pc 210 L
0160 per kaviljen dhe kycin e dores 1 pc 230 L
0161 per kemben dhe krahun 1 pc 260 L
0157 per berrylin 1 pc 330 L
0156 per kemben dhe gjurin 0156 300 L
0162 per koken 1 pc 320 L
0159 per gjoksin dhe barkun 1 pc 390 L

perdorimi

Përdoret për:

– Gishtërinj

– Kycet e duarve dhe këmbëve

– Këmbë dhe krahë

– Bërryl

– Gjunjë

– Kokë

– Gjoks dhe bark

– Kërthizën e bebes