Bende Elastike Co–Fix- 10×5

L1,030

Ka stok

In Stock

SKU: 0136

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Co-Fix fasho me vetengjitje me kompresim te ulet. E lehte dhe e shpejte per tu vendosur, si dhe shume praktike. Nuk ngjitet me lekuren apo floket tuaja.