Kutia E Ndihmes Se Shpejte – E Madhe (Per kompani)

L20,300

S’ka stok

Out of stock

SKU: 0189

Pershkrimi i produktit

Kuti e ndihmes se shpejte e dizenjuar per te ardhur ne ndihme per cdo urgjence mjekesore ne vendin e punes. Mund te varet ne mur, eshte lehtesisht i levizshem dhe eshte i perbere nga nje material plastik ABS.

PERMBAN

– 2 pale doreza kirurgjikale

– 1 shishe dezinfektues povidon-jod -125 ml

– 1 shishe solucion saline -250 ml

– 1 pako garza sterile -18 x 40 cm

– 3 pako gazra sterile -10 x 10 cm x 4

– 1 set piskatore mjekesore sterile

– 1 pako pambuk -50 g

– 1 pako me 10 ankerplaste Classic -large

– 1 ankerplast -2,5 cm x 5 m

– 1 fasho bende -10 cm x 5 m

– 1 pale gershere

– 1 kapese per ndaljen e hemoragjise

– 1 pako akulli -i menjehershem

– 1 qese mbeturinash

– 1 flete udhezuese