Kutia E Ndihmes Se Shpejte – E Vogel

L1,750

S’ka stok

Out of stock

SKU: 0191

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Kuti e ndihmes se shpejte, e lehte dhe praktike per tu pasur kudo me vete, ne shtepi dhe ne udhetim. Gjithcka qe ju duhet ne rast te aksidenteve te vogla.

PERMBAN

– 1 cante te vogel, praktike per tu marre me vete edhe ne udhetim, ne te cilen ndodhen:

– 6 garza sterile me permasa 18 x 40 cp

– 20 ankerplast te permasave te ndryshme

– 1 fasho me vetengjitje me permasa 8 cm x 4 m

– 2 ankerplast kundra ujit, 5 x 7 cm

– 2 ankerplast sterile, 10 x 8 cm,

– 1 ankerplast rrote 1,25 cm x 5 m

– 1 pale gershere

– 1 dezinfektues, 50 ml