BENDE ELASTIKE ELAST WHITE (qese)7 CM X 4.5 M – HP

L85

Ka stok

In Stock

SKU: 10714

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Bende elastike te indikuara vecanerisht per kufizimin e levizjeve te artikulacioneve. Materiali eshte i lehte, i bute dhe ka perqindje te larte pambuku qe te jete delikat me lekuren. Elasticiteti i materialit eshte mesatar, ne menyre qe te mbaje ne vend dhe te kontrolloje levizjen e artikulacionit, por ne te njejten kohe te jete i lehte per tu vendosur.