Ankerplast Classic

L190

Ka stok

In Stock

SKU: 0087

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Ankerplast i forte, me material polietilen, i cili ofron mbrojtje te larte te plages, pa penguar ajrosjen e saj. Ka efekt antibakterial (fale shtreses me permbajtje klorhekzidine). Eshte mjaft elastike dhe fleksibel. Rekomandohet per lekurat normale.

PERSHKRIMI

Kodi Classic strip plasters WITH ANTIBACTERIAL PAD Box Cmimi
0087 20 pcs medium 19 x 72 mm 20 strip 180 L
0099 10 pcs large 25 x 72 mm 10 strip 130 L
0098 20 pcs assorted 20 strip 240 L
2305 6 pcs per gishterinjt 6 strip 250 L
2306 4 pcs per artikulacionet 4 strip 330 L