GARZA STERICOMPRES 36X40X12COPE PIC

L510

Ka stok

In Stock

SKU: 0184

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Garza sterile, shume delikate, me pelhure jo te endur, prodhuar posacerisht per te garantuar cilesi te larte dhe uniformitet. Pastron dhe mbron plage te te gjitha llojeve, nga gervishtje te lehta deri ne plage te medha post operatore.