GARZA STERICOMPRES 18X40X12 CP -ARTSANA

L350

Ka stok

In Stock

SKU: 0182

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Garza sterile, shume delikate, me pelhure jo te endur, prodhuar posacerisht per te garantuar cilesi te larte dhe uniformitet. Pastron dhe mbron plage te te gjitha llojeve, nga gervishtje te lehta deri ne plage te medha post operatore.