216420 Water/Air Cushion (Dyshek me uje dhe ajer)

L5,370

Ka stok

In Stock

SKU: 2222

Pershkrimi i produktit

Jastek me uje ose ajer, i pershtatshem per tu perdorur si ne ambjente spitalore ashtu edhe ne shtepi, me qellim parandalimin e plageve dekubituese per personat qe qendrojn te palevizur ne krevat apo karrige.

Mund te perdoret nga paciente qe peshojne deri ne 90kg, ne kontakt te drejtperdrejte me lekuren.