LEUKOPLAST 2.5X 5CM Soffix SETTA X 10 CP -PIC

L1,600

Ka stok

In Stock

SKU: 0201

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Leukoplast me oksid zinku me ngjitje qe zgjat. I pershtatshem edhe per lekure shume te ndjeshme dhe delikate. I lehte per tu aplikuar ne cdo zone te trupit. Nuk pengon frymemarrjen e lekures. Mund te pritet pa gershere.