LEUKOP 5 X 5CM SETA X 5 CP_PIC

Out of stock

SKU: 0202

Pershkrimi i produktit

Leukoplast me oksid zinku me ngjitje qe zgjat. I pershtatshem edhe per lekure shume te ndjeshme dhe delikate. I lehte per tu aplikuar ne cdo zone te trupit. Nuk pengon frymemarrjen e lekures. Mund te pritet pa gershere.