Bende Elastike Flexa Soft

L65

Ka stok

In Stock

SKU: 2823

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Bende elastike, e bute dhe shume komforte ne kontakt me lekuren. Lahet dhe mund te perdoret disa here.

 

 

permban

Kodi Flexa Soft - more conforming fixing elastic bandages Box Cmimi
2823 cm 8 x 4 m 1 pc 54 L
2824 cm 10 x 4 m 1 pc 60 L
2825 cm 12 x 4 m 1 pc 70 L