Soffix Stretch Plaster

L220

Ka stok

In Stock

SKU: 0234

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Leukoplast i pershtatshem per lekurat delikate. Vesh siperfaqe te medha ose zonat rreth artikulacioneve. Eshte fleksibel, delikat dhe nuk pengon lekuren te marr fryme. I pershtatshem per te veshur plage te te gjitha llojeve, edhe ato kirurgjikale.