DEFENCE COLOR EYE SHADOW TRIO

L3,400

Ka stok

In Stock

SKU: 12646

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Paleta për sytë me tre tone. Teksturë e plotë dhe mat që qëndron gjatë gjithë ditës.
Të përshtatshme për sytë e ndjeshëm dhe përdoruesit e lenteve të kontaktit.

  • Testuar për nikel krom kobalt
  • Pa konservues
  • Pa gluten
  • Pa parfum

Perdorimi

Aplikojeni me furcën e posatshme.

permban

  • Pigmente: të mikronizuara dhe të veshura, për një çlirim të menjëhershëm të ngjyrës së plotë dhe intensive.
  • Teksturizues (mikë, niseshte tapioke): japin një ndjesi të butë dhe të mëndafshtë.
  • Lauroyl lysine: për të dhënë ngjitje të butë dhe mbajtje afatgjatë në lëkurë.
  • Silicë e mikronizuar: për nje teksture jashtëzakonisht të butë.