REDENYL LOTION 80 ML

L2,500

Ka stok

In Stock

SKU: 13494

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Locion kundër rënies së flokëve. Eshtë produkti më efektiv i disponueshëm në ditët e sotme për të tre fazat e flokëve (Anagen – Katagen – Telogen).

PERMBAN

• Redensyl: në studimet ex vivo, është treguar se e njëjta sasi e Redensilit në krahasim me Minoxidil ka efikasitet të dyfishtë. Burimi: INDUCHEM Redensyl (Rritja e gjatësisë së folikulit të flokëve).

• Sepicontrol: studimet kanë treguar se Sepicontrol është një frenues i fuqishëm i enzimës 5a Reductase (e cila është përgjegjëse për rënien e flokëve) në krahasim me Finasteride. Burimi: Aktiviteti antiseborrheik i Sepicontrol A5 me Finasteride si molekulë referencë).

• Mentol 1.5%: për hipereminë lokale.

• Polifenolet: sipas studimeve të fundit (qershor 2017), polifenolet përveç veprimit antioksidues dhe rritjes së mikroqarkullimit kontribuojnë aktivisht në rritjen e flokëve.

PERDORIMI

Pasi të keni larë flokët me shampo për rritjen e flokëve Redenyl, thajini dhe aplikoni Locionin për rritjen e flokëve Redenyl dy herë në ditë.

Pasi të spërkatni lëkurën e kokës, masazhoni lehtë me majën e gishtave derisa locioni të përthithet plotësisht. Vazhdoni sipas udhëzimeve të mjekut tuaj. Nuk kërkohet shpëlarje.