SHINE ON HS (HIGH SENSITIVITY)

L1,400

Ka stok

In Stock

SKU: 2086

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Bojë flokësh me tolerancë të lartë, e përshtatshme për femra shtatzene dhe për femrat gjatë kimioterapisë. Mbron flokun nga dëmtimet si dhe i dhuron atij një ngjyrë plotë shkëlqim, që zgjat.

Cdo paketim përmban:

 • 1 krem ngjyrosje me një përdorim të vetëm, 50 ml.
 • 1 shishe e tejdukshme 75 ml (përmban peroksid hidrogjeni)
 • 15 ml shampo flokësh DEFENCE ULTRA-GENTLE.
 • 1 qese me një përdorim të vetëm, 15 ml maskë DEFENCE HAIR DERMOSOOTHING REBALANCING MASK.
 • 1 Letër udhezimi.
 • 1 palë doreza 1 përdorimshe.

Nuk përmban: 

 • Amoniak
 • Rezorcinol
 • Fenilenediamine
 • Konservues
 • Gluten
 • E testuar për nikelin.

permban

Proteinat e hidrolizuara te orizit: Kanë një efekt mbrojtës dhe hidratues.

Fitosterole te Brassica campestris: Zvogelojnë dëmtimin e kutikulës.

Decylen Glikol: Lehtëson përzierjen e bojës.

 

perdorimi

Aplikojeni bojen Shine On si cdo bojë tjetër flokësh. Lëreni të veprojë për 30-40 minuta dhe më pas shpëlajeni.

paketimi

50 ml