TRACE MINERAL X 90 TB Trace Minerals

L3,780

Ka stok

In Stock

SKU: 13909

Find in Store

Pershkrimi i produktit

ConcenTrace mbështet sistemin e ndërlikuar elektrik të trupit dhe i jep trupit mineralet që i nevojiten për t’u ndjerë i shëndetshëm dhe energjik.

 

 

permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore:
Karbohidratet totale 1 g <1%
Kalcium 70 mg 5%
Hekur 3 mg 17%
Magnez 265 mg 63%
Klorur 625 mg 27%
Natrium 25 mg 1%
Potasium 40 mg 1%
Kompleks i koncentruar me spektër të plotë të mineraleve gjurmë jonike 1.8 g *
Kelp 150 mg *
Puder nga gjethja e Albalfa (Medicago Sativa) 50 mg *
Bor 2.5 mg *

perdorimi

Për përdorim të rregullt, merrni 1-3 tableta në ditë. Produktet e pasura me magnez mund të shkaktojnë një efekt laksativ. Nëse kjo ndodh, zvogëloni numrin e tabletave.

paketimi

90 tableta.