L-Glutamine 500 mg Capsules

L2,400

Ka stok

In Stock

SKU: 12671

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes i cili mbeshtet sistemin imunitar dhe është kritik për ruajtjen e ekuilibrit të shëndetshëm të azotit. Glutamina konsiderohet të jetë një aminoacid thelbësor me kusht, që do të thotë se në rrethana të caktuara, trupi mund të kërkojë më shumë glutaminë sesa mund të prodhojë.  Glutamina vepron gjithashtu si karburanti kryesor për qelizat që rriten me shpejtësi të sistemit imunitar dhe traktit gastrointestinal.

Perdorimi

Merrni 1 kapsulë, 1 deri në 3 herë në ditë, mundësisht ndërmjet vakteve.

Paralajmerime:

Vetëm për të rriturit.

Konsultohuni me mjekun nëse jeni shtatzënë/në gji, nëse merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Mbajeni larg fëmijëve.

Mbajeni në shishe.

Permbajtja

L-Glutamine (formë e lirë): 500 mg

Përbërës të tjerë: Miell orizi, Celulozë (kapsulë) dhe Stearat Magnezi (burim vegjetal).

paketimi

120 kapsula.