OPTIMAL – PH 1 OZ Trace Minerals

L3,000

Ka stok

In Stock

SKU: 13913

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Optimal-pH është një kompleks mineral jonik i përqëndruar tërësisht natyral, me spektër të plotë, i cili mund të ndihmojë në ruajtjen e një pH të shëndetshëm në trup.

Balancimi i pH në trup është jetik për shëndetin optimal.

 

 

Permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore:
Magnez 25 mg 6%
Klorur 65 mg 3%
Sulfat 4 mg *
Lutein 150 mcg *
Bor 100 mcg *

perdorimi

Shtoni 4 pika në 227 ml ujë dhe përzieni. Pini 6-8 gota ujë të injektuar me pH optimale çdo ditë për rezultate më të mira.

paketimi

30 ml.