Iron DoubleStrength 36 mg

L2,200

S’ka stok

Out of stock

SKU: 10115

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Hekuri është një mineral esencial i cili luan rol thelbësor në prodhimin e energjisë, fuksionimin e sistemit imunitar dhe shëndetin neurologjik. Hekuri është përbërës esencial i hemoglobinës, molekula që transporton oksigjenin tek qelizat e trupit dhe mioglobinës e cila lidh oksigjenin e përdorur në indet e muskujve.

  • Ferrochel® Bisglicenat hekuri
  • Delikat dhe nuk sjell problem me konstipacionin
  • Double Strength Iron përmban dyfishin e sasisë së hekurit krahasuar me produktin që përmban (18 mg për kapsulë).

perdorimi

1 kapsulë cdo ditë të shoqëruar me ushqim.

permban

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore
Hekur (nga Ferrochel® Bisglicenat hekuri) 36 mg 200%

perberes te tjere

Miell orizi, celulozë, acid stearik (origjinë bimore), silic.

paketimi

120 kapsula