DAILY VITS MULTI 120 VCAPS

L3,160

S’ka stok

Out of stock

SKU: 12622

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Vitamina me përzierje frutash dhe perimesh, luteinë dhe likopen. Vitaminat e shumta ndihmojnë për të kapërcyer hendekun e lëndëve ushqyese në dietat tona të përditshme. Në botën e sotme të ushqimeve të përpunuara dhe stileve të jetesës me ritëm të shpejtë, shumë prej nesh nuk marrin sasinë e rekomanduar ditore të vitaminave, mineraleve dhe lëndëve të tjera ushqyese.

 

perdorimi

Merrni 1 kapsulë në ditë me vakt. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë pas hapjes.

Permbajtja

Permbajtja Sasia per dozim Sasia % se vleres ditore
Vitamine A 1500 mcg 167%
Vitamine C 60 mg 67%
Vitamine D 10 mc(g 400 IU) 50%
Vitamine E 20 mg 133%
Vitamine K 80 mcg 67%
Tiamine 1.5 mg 125%
Riboflavina 1.7 mg 131%
Niacine 20 mg 125%
Vitamine B-6 2 mg 118%
Folate 680 mcg 170%
Vitamine B-12 18 mcg 750%
BIotine 300 mcg 1000%
Acidi pantotenik 10 mg 200%
Kalciumi 150 mcg 100%
Magnez 15 mg 4%
Zink 10 mg 91%
Selen 35 mcg 64%
Baker 1 mg 111%
Mangan 2 mg 87%
Krom 120 mcg 343%
Molibden 75 mcg 167%
Kalium 10 mg < 1%

Paketimi

120 kapsula