MULTICOMPLEX JUNIOR

L860

Ka stok

In Stock

SKU: 11562

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes për fëmijë nga 7-10 vjec i përbërë nga 12 vitamina dhe 8 minerale përfshirë Taurinë, i cili furnizon organizmin me një dozë suplementimi të këtyre përbërësve. Vitaminat dhe kripërat minerale janë elementet më të rëndësishëm për funksionimin e duhur të proceseve organike, si metabolizmi energjitik, rigjenerimi qelizor dhe mirëfunksionimi i sistemit imunitar. Formulë e kompletuar dhe e balancuar, në tableta në formë dinosauri me shije fruta pylli.

 

perdorimi

6 tableta në ditë të shoqëruar me shumë ujë.

paketimi

50 tableta x 1000 mg

perberesit

Vitamine A 450,0 mcg
Vitamine B-6 0,98 mg
Vitamine D 5,6 mcg
Flouride 0,54 mg
Baker 0,34 mg
Tiamine 0.83 mg
Vitamin H 112,5 mcg
Vitamine E 4,88 mg
Mangan 0,45 mg
Selen 10,0 mcg
Riboflavin 1,05 mg
Acid folik 135,0
Hekur 4,88 mg
Molibden 25,0 mcg
Zink 3,23 mg
Niacin 11,25 mg
Vitamin B- 12 1,5 mcg
Jod 36,6 mcg
Fosfor 105,0 mg
Boronice e kuqe 4.2 mg
Vitamine B-5 3,75 mg
Vitamin C 37,5 mg
Kalcium 150,0 mg
Taurine 60,0 mg

nuk permban

Aroma artificiale, produkte qumështi, konservantë, gluten, laktozë, OMG, sheqer.

Produkt Vegjetarian