Multicomplex Potassio piu Magnesio

L1,170

Ka stok

In Stock

SKU: 0915

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Suplement ushqyes me bazë Potasium dhe Magnez dhe Klorur, i cili furnizon organizmin me një dozë suplementimi të këtyre mineraleve.

Potasiumi dhe Magnezi kontribuojnë në mirëfunksionimin e sistemit nervor dhe muskular. Magnezi favorizon metabolizmin energjitik dhe kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe plogështisë. Vitaminat dhe kripërat minerale janë elementet më të rëndësishëm për funksionimin e duhur të proceseve organike, si metabolizmi energjitik, rigjenerimi qelizor dhe mirëfunksionimi i sistemit imunitar.

Produkt Vegan

permban

Potasium 450 mg
Magnez 114 mg
Klorur 273 mg

perdorimi

2 tableta në ditë.

paketimi

90 tableta x 850 mg