MAGNESIUM MALATE 1000mg x 180 TABS

L3,380

Ka stok

In Stock

SKU: 13955

Find in Store

Pershkrimi i produktit

  • 115 mg magnez elementar

Magnezi është një mineral kritik për prodhimin e energjisë dhe metabolizmin, tkurrjen e muskujve, transmetimin e impulseve nervore dhe mineralizimin e kockave. Është një kofaktor i nevojshëm për rreth 300 enzima.

permbajtja

Përmbajtja: Sasia për dozim: Sasia % së vlerës ditore:
Magnez (nga 1000 mg Malat Magnezi) 115 mg 27%

perdorimi

Take 1 tabletë 3 tre here në ditë, preferohet me ushqim.

paketimi

180 Tableta.