DEFENCE RROLL ON ALUMIN SALT FREE 50 ML

L970

Ka stok

In Stock

SKU: 2188

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Antidjersë e formuluar pa kripëra alumini dhe alkol për një mbrojtje deri në 48 orë. I përshtatshëm për lëkurat sensitive dhe për përdorim pas depilimit.

Citrati trietil: Kundërvepron me aktivitetin e enzimave bakteriale që janë përgjegjëse për zbërthimin e djersës, duke penguar kështu në mënyrë aktive formimin e erës së keqe.

Allantoin: Ka efekte mbrojtëse dhe qetësuese.

Zinku PCA: Kripë e përbërë nga zink dhe acid pirolidon-karboksilik (PCA), një komponent fiziologjik i Faktorit Natyror Hidratues (NMF). Kombinon vetitë astringente të zinkut me vetitë hidratuese të PCA.

Vitamina E: Antioksidant, kontribuon në efektin deodorues.