PH NEUTRALIZER 150 ML_INSPIRA

In Stock

SKU: 3027

Find in Store

Pershkrimi i produktit

Neutralizues pH (me pH 8) për përdorim pas trajtimeve peeling. Falë përmbajtjes së bikarbonatit të natriumit rikthen pH e dëshiruar të lëkurës duke parandaluar kështu dëmtimin e lëkurës nga vlera shumë acide e produkteve “peeling” të aplikuar.

perdorimi

Aplikoni produktin pas pastrimit të lëkurës nga acidi. Lëreni të veprojë për rreth 1 minutë dhe shpëlajeni me ujë të bollshëm. Riaplikojeni nëse është e nevojshme.

paketimi

150 ml